Huawei en Honor gaan producten verkopen via eigen webwinkel vMall

Huawei en Honor gaan via een eigen webwinkel hun producten verkopen. Het gaat hierbij om smartphones, accessoires en ook wearables. Eerder verscheen de webwinkel al als test online, maar was toen alleen op uitnodiging beschikbaar. Vanaf vandaag is de webwinkel voor iedereen bereikbaar, zo ontdekte DroidApp.

Honor en Huawei

Huawei en het dochtermerk Honor gaan vanaf nu ook hun producten aanbieden via een eigen webwinkel. Honor en Huawei producten waren eerder al bij diverse webwinkels in Nederland te verkrijgen, en daar komt nu de eigen ‘vMall’ bij, zo ontdekte we vandaag.

Honor 4X

In het overzicht met Honor-toestellen vinden we de Honor 4x, Honor 6 en Honor 6+. Onder het kopje Huawei toestellen vinden we de Huawei P8 natuurlijk, maar ook de tablet MediaPad M2 en een de Huawei B2 Talkband, een fitness-tracker met geïntegreerde bluetooth headset. Accessoires zijn er te vinden voor bescherming van je toestel en voor in de auto. Niet alle toestellen zijn dus nog te vinden in de webwinkel van Huawei en Honor.

vmall honor huawei

Zover bekend blijven de toestellen en accessoires van Huawei en Honor ook gewoon in de andere webwinkels verkrijgbaar en is daarnaast Huawei ook nog te vinden bij de telecomwinkels in de winkelstraat. Je kan de eigen webwinkel vinden op de vMall website.

Bekijk ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel