Huawei komt met nieuwe smartwatch tijdens IFA

Tijdens de technologiebeurs IFA, die begin september gehouden zal worden in de Duitse stad Berlijn, zal Huawei een nieuwe smartwatch aankondigen. Eerder dit jaar kondigde Huawei al de Huawei Watch aan met een elegante uitstraling.

Huawei

Huawei zal tijdens de IFA beurs in Berlijn een nieuwe smartwatch aankondigen. Volgens Huawei wordt bij het nieuwe model mode en technologie samengevoegd. De teaser van de nieuwe wearable van Huawei wordt aangeduid met de tekst: “Fashion and technology will soon embrace.” De smartwatch zal in Berlijn op 2 september aangekondigd gaan worden.

Huawei smartwatch IFA

Huawei Watch

Naar verwachting zal de smartwatch gaan draaien op Android Wear, hoewel dit nog niet volledig zeker is. De tijdens het Mobile World Congress aangekondigde smartwatch, de Huawei Watch, werd erg positief ontvangen. Helaas hebben we tot op de dag van vandaag nog geen bericht over wanneer we deze in de winkels kunnen verwachten. Wel zou het horloge in september in de Duitse winkels komen te liggen. Onbekend is of dat de smartwatch die 2 september aangekondigd gaat worden, de eerdere Huawei Watch zal gaan vervangen.

Tijdens de IFA in Berlijn zullen we van Huawei vermoedelijk ook de Huawei Mate 7S gaan zien. DroidApp zal je op de hoogte houden van alle gebeurtenissen rondom de IFA.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel