Huawei Watch: rond september in Duitsland voor hoge prijs

De Huawei Watch is een eerste poging van Huawei om de smartwatch markt te veroveren. In Duitsland zal de Huawei Watch in september verkrijgbaar zijn en dit wordt de prijs.

Huawei Watch

Tot nu toe is het onduidelijk wanneer de Huawei Watch in Nederland verkrijgbaar zal zijn. De wearable die draait op Android Wear werd in maart van dit jaar op het Mobile World Congress aangekondigd. Maar inmiddels is wel bekend geworden dat onze oosterburen de smartwatch rond september in de winkel kunnen verwachten.

Ook over de prijs van de smartwatch werd druk gespeculeerd, zo zou het horloge 1.000 euro gaan kosten (de luxe variant). Maar Richard Yu, CEO van Huawei Consumer Business Group, heeft tegenover WiWo bevestigd dat de Huawei Watch voor 399 euro over de toonbank zal gaan.huawei-smartwatchDe Huawei Watch is een fraai vormgegeven smartwatch met Android Wear, die op het oog meer weg heeft van een gewoon horloge. Wanneer deze smartwatch in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend. Zodra we hier meer informatie over hebben zullen wij je daarvan op de hoogte brengen.

Via: SmartDroid

Lees ook

Reageer op dit artikel