Huawei gaat Mate 7S aankondigen tijdens IFA

De Chinese fabrikant Huawei gaat tijdens de IFA in Berlijn, begin september, de Huawei Mate 7S aankondigen. De Mate 7S moet de huidige Huawei Mate 7 gaan opvolgen, die opvalt door het grote design en de interessante specificaties.

Huawei Mate 7S

Huawei gaat tijdens de Internationale Funkausstellung Berlin, afgekort IFA, een nieuwe smartphone aankondigen. Tijdens deze elektronica-beurs in de Duitse hoofdstad Berlijn zal Huawei de Mate 7S aankondigen. Eerder gingen er al geruchten rond over de Huawei Mate 8, maar een officiële teaser van de fabrikant hint op de Mate 7S. Het toestel zal het ontwerp en de vormgeving van de Huawei Mate 7 behouden, maar zal qua hardware wel vernieuwd worden.

Huawei Mate 7S

De aankondiging van Huawei staat gepland voor 2 september. De teasers hinten op een vingerafdrukscanner. De verdere specificaties zijn nog niet uitgelekt, maar wel is de verwachting dat het toestel voorzien zal gaan worden van de nieuwe Huawei Kirin 935 octa-core processor. Vermoedelijk gaan we ook een 5,7 inch beeldscherm tegenkomen met een 1080p-resolutie en zal er een 13 megapixel camera (van Sony) te vinden zijn.

via GSMArena

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel