LG G Pad II 10.1 aangekondigd met interessante specs

LG heeft een nieuwe tablet aangekondigd, de LG G Pad II 10.1 moet de concurrentie aangaan met andere 10-inch tablets. Op de IFA in Berlijn zal deze tablet officieel onthuld worden maar alle specificaties zijn nu al bekend.

LG G Pad II 10.1

Hoewel de prijs en details omtrent de beschikbaarheid van het toestel pas op de IFA in Berlijn bekend worden gemaakt heeft LG alvast de specificaties vrijgegeven. De LG G Pad II 10.1 is uitgerust met een 10.1-display met een weergaveresolutie van 1920 x 1200 pixels. Verder is op de tablet Android 5.1.1 Lollipop te vinden en voert deze haar taken snel uit met een 2.26GHz quad-core Snapdragon processor.LG-G-Pad-II-10.1_2Voor de opslag van multimedia en apps is 16GB aan interne ruimte beschikbaar en is er de mogelijkheid tot het uitbreiden van de opslagcapaciteit middels een MicroSD-kaart. Ook is er aan de achterzijde een 5 megapixel camera te vinden en voor selfies kun je gebruik maken van de 2 megapixel camera aan de voorzijde.

Om de gehele dag van de G Pad II 10.1 gebruik te kunnen maken heeft LG gekozen voor een grote accucapaciteit, namelijk 7400 mAh. Op het gebied van connectiviteit komt de tablet in een WiFi-variant en een variant met 4G en WiFi.

De LG G Pad II 10.1 zal op de Europese, Aziatische en Noord-Amerikaanse markt beschikbaar worden maar de precieze details laten nog even op zich wachten. Deze maakt LG begin september bekend op de IFA in Berlijn.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel