LG G Watch R krijgt officieel WiFi-ondersteuning

Bezitters van de LG G Watch R kunnen in de komende weken een nieuwe update verwachten. De smartwatch van LG zal binnenkort eindelijk de ondersteuning krijgen voor WiFi. Dankzij deze ondersteuning kan je meer uit je wearable halen.

LG G Watch R

De vorig jaar aangekondigde LG G Watch R krijgt in de komende weken een update die WiFi-ondersteuning toevoegt aan de smartwatch. Dankzij de WiFi-ondersteuning is het mogelijk om ook (bijvoorbeeld onderweg) van je smartwatch gebruik te maken als je je telefoon thuis hebt laten liggen. De laatste tijd was het onduidelijk of de LG smartwatch nog de WiFi-ondersteuning zou krijgen, maar Google heeft nu laten weten dat dit inderdaad het geval is. Eerder vanavond kondigde Google ook al de interactieve watch faces aan voor Android Wear.

FORM watch face

WiFi

Meldingen zullen bij het verloren gaan van een Bluetooth-verbinding, bij verbinding met een WiFi-netwerk gewoon binnen blijven komen. De twee apparaten hoeven daarvoor niet verbonden te zijn met hetzelfde netwerk. Diverse smartwatches hadden deze ondersteuning al gekregen, maar de LG G Watch R was een van de weinige smartwatches waarbij deze handige functie nog niet geactiveerd was. In de komende weken zal de update voor de LG G Watch R met WiFi-ondersteuning uitgerold gaan worden.

Bekijk ook: Android Wear: 27 onmisbare apps voor je smartwatch

via Google

Lees ook

Reageer op dit artikel