‘LG G Watch R komt nog deze week naar Nederland’ [update]

De LG G Watch R zal vermoedelijk nog deze week beschikbaar komen in Nederland. De LG G Watch R is de opvolger van de LG G Watch, wat de eerste smartwatch met Android Wear was.

LG legt de LG G Watch R vermoedelijk nog deze week in de Nederlandse winkels. Webwinkel Coolblue meldt dat de smartwatch deze week verwacht wordt.

LG G Watch R

De LG G Watch R beschikt over een Qualcomm Snapdragon 400 processor met een rekenkracht van 1,2 GHz. Daarnaast heeft de LG G Watch R 512 MB aan RAM-geheugen en 4GB aan intern geheugen. De LG G Watch R draait op Android Wear.

LG G Watch R Nederland

De accu in de LG G Watch R heeft een capaciteit van 410 mAh. LG heeft de G Watch R voorzien van diverse sensoren waaronder een accelerometer, kompas, barometer en een hartslagsensor. Zoals gezegd zal vermoedelijk de LG G Watch R deze week in de winkels komen te liggen. De prijs van de wearable bedraagt 299,00 euro.

Update: LG heeft aangegeven dat de LG G Watch R niet deze week uitgeleverd zal worden. Ook Coolblue heeft de data aangepast naar de week van 3-7 november. We moeten dus nog even wachten helaas.

Lees ook

Reageer op dit artikel