LG G Watch heeft last van corrosie

Bij diverse exemplaren van de smartwatch van LG; de LG G Watch is corrosie opgetreden. De bezitters van een LG G Watch met dit probleem hebben dit aangekaart bij LG, maar zij lijken niet onder de indruk te zijn van het probleem.

De eerste smartwatch met Android Wear heeft gelijk al een groot probleem. De LG G Watch heeft bij meerdere bezitters last van corrosie. De corrosie treft de connectoren waarmee de LG G Watch opgeladen wordt. De connectoren waarmee het horloge opgeladen wordt raken in het ergste geval dermate beschadigd, dat de G Watch niet meer opgeladen wil worden.
image

Het probleem lijkt niet elke gebruiker van de LG G Watch te treffen, maar op internet melden meerdere gebruikers de problemen met betrekking tot de corrosie. Zoals op de foto is te zien, zorgt de wrijving tussen de huid en de G Watch (vooral bij warm weer) voor de aantasting, waardoor de corrosie ook op de pols is terug te vinden.

LG geeft niet thuis, wanneer de gedupeerden contact opnemen met de fabrikant. Volgens LG ligt de schuld bij de gebruiker van de LG G Watch en valt de corrosie aan de oplaadconnectoren niet onder de garantie.

LG verkoopt de LG G Watch sinds 8 juli officieel in Nederland.

Bron

Lees ook

Reageer op dit artikel