Eerste gebruikers ontvangen Android Wear 2.0 op LG Watch Urbane en LG G Watch R

Verschillende bezitters van de LG-smartwatches maken melding van een update op hun smartwatch. Zowel de LG G Watch R als de LG Watch Urbane lijken vanaf nu de update naar Android Wear 2.0 te ontvangen. Deze update brengt een groot aantal nieuwe functies naar de wearables.

LG smartwatches en Android Wear 2.0

LG en Google zijn begonnen met het verspreiden van de Android Wear 2.0 update voor de twee smartwatches. De update naar de nieuwste versie komt beschikbaar voor de LG G Watch R en de LG Watch Urbane. Eerder werd de uitrol van de update meerdere malen stilgelegd en vertraagd doordat er bugs en problemen waren opgetreden. Deze lijken met de start van de uitrol nu verholpen te zijn.

Zowel Google als LG hebben nog geen officieel bericht de deur uit gedaan waarin er gewezen wordt op de verspreiding van de update. Hier op de redactie is de update ook nog niet beschikbaar voor de LG G Watch R. We verwachten de update in de komende dagen/weken. Android Wear 2.0 brengt een ingebouwde Play Store, meer wijzerplaten waarbij je meer kunt personaliseren en nog veel meer.

Mocht jij de update binnenkrijgen, dan horen we dat graag! Er zijn meldingen van de update van over verschillende regio’s in de wereld, waaronder uit Zweden.

Lees ook

Reageer op dit artikel