Telegram lanceert prachtige eigen Android Wear 2.0 app

Chat app Telegram is vanaf nu ook met een native applicatie op je Android Wear smartwatch te gebruiken. De applicatie is enkel geschikt voor smartwatches met Android Wear 2.0 en bevat alle elementen uit de smartphone app.

Telegram voor Android Wear 2.0

Telegram omschrijft haar nieuwe Android Wear applicatie als compact, mooi en supersnel. Je kunt op je horloge gemakkelijk door alle chatgesprekken scrollen en reageren op chats. Naast het sturen van een tekstueel antwoord kun je ook reageren met stickers en spraakberichten. Handig als je je smartphone niet wilt gebruiken voor het antwoorden.

Telegram Android Wear 2.0

Naast chatten kun je ook je contacten bekijken op je Android Wear 2.0 horloge. Mocht je een groepsgesprek willen aanmaken dan kun je ook daarvoor de smartwatch gebruiken. Daarmee lijkt de Telegram app voor Android Wear helemaal compleet.De smartwatch applicatie is ook naar eigen wens aan te passen door een aantal standaard meegeleverde thema’s. Over dat laatste laat Telegram los dat ook de Android app binnenkort van deze thema’s gebruik kan maken.  De Telegram voor Android Wear 2.0 app is te downloaden uit de Google Play Store op je Android smartwatch. Ga hiervoor naar de Play Store op je Wear-device en zoek naar “Telegram”.

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel