LG G6 vanaf vandaag bij eerste verkooppunten verkrijgbaar in Nederland

Zit je met smart te wachten op LG’s nieuwe vlaggenschip? De LG G6 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten. De G6 werd aangekondigd tijdens het Mobile World Congress en volgt de minder succesvolle LG G5 op van vorig jaar.

LG G6 bij T-Mobile

Vanaf vandaag is de LG G6 verkrijgbaar in Nederland. Helaas nog niet beschikbaar bij ieder verkooppunt, maar wel alvast bij T-Mobile. Binnenkort, vermoedelijk binnen nu en een paar weken (de provider spreekt over een maand) komt de smartphone breed verkrijgbaar. De LG G6 is het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant en moet het opnemen tegen de hevige concurrentie van onder andere de Samsung Galaxy S8.

LG G6 T-Mobile

De LG G6 valt op door haar langwerpige scherm met 18:9 beeldverhouding en een grootte van 5,7 inch. Daarbij is er een 13 megapixel dual-camera waarmee je dankzij de tweede lens nog meer in beeld krijgt. De behuizing bestaat uit glas en metaal en er is binnenin een Snapdragon 821 processor. Tevens is er 4GB RAM-geheugen en een 3300 mAh accu. De LG G6 is voorzien van nog veel meer mogelijkheden en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Alles over de LG G6 vind je via onderstaande button op de LG G6 smartphone-pagina. Daar vind je specificaties, prijzen en abonnementen. Je kunt het toestel zoals gezegd vanaf vandaag kopen bij T-Mobile via deze link. Als eerst is de G6 in het zwart verkrijgbaar. Het toestel is ook al te bestellen bij Mobiel en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel