LG UX 6.0: uitgebreide video laat mogelijkheden nieuwe skin zien op LG G6

LG heeft een nieuwe interessante video geüpload over de mogelijkheden van LG’s nieuwe skin. Het gaat om de skin LG UX 6.0 die we terugvinden op de LG G6. Dit toestel ligt over een paar weken in de Nederlandse winkels en de video geeft alvast een voorproefje.

LG UX 6.0 video

LG kwam tijdens de afgelopen editie van het Mobile World Congress met de introductie van de LG G6. Deze smartphone is anders dan zijn voorganger(s) en is voorzien van een 5,7 inch display met een beeldverhouding van 18:9. De G6 draait op Android 7.0 Nougat en is voorzien van het nieuwe LG UX 6.0. Deze User Experience skin is voorzien van verschillende verbeteringen en nieuwe functies.

LG UX 6.0 G6 camera

In een nieuwe video laat de Koreaanse fabrikant de meest opvallende, nieuwe mogelijkheden zien die LG UX 6.0 heeft te bieden. Denk aan de vele opties in de camera waarbij je gebruik kunt maken van de square mode of de 360 graden panorama-functionaliteit. Maar ook het stijlvolle lockscreen en het snel overbrengen van data. Alle functionaliteiten vind je in onderstaande interessante video.

De LG G6 is vanaf begin april verkrijgbaar zo werd eerder deze week bekend. Voor het toestel moet je 749 euro overmaken. Alles over de LG G6 vind je op de uitgebreide specificatie pagina die je via onderstaande button kunt bereiken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel