Video: dit is de vernieuwde LG UX 5.0 interface

LG heeft een video-demo gepubliceerd waarin we de nieuwe LG UX 5.0 interface kunnen zien. De nieuwste versie van de software-skin over Android zullen we als eerste zien op de LG G5. Verschillende bekende extra functies die we eerder op andere LG-toestellen zagen zullen we tegenkomen in de LG UX 5.0 software.

LG UX 5.0

De meeste fabrikanten van Android-apparaten leggen over Android een eigen laag met eigen functionaliteiten en een eigen design. Samsung noemt het TouchWiz, HTC noemt het Sense en bij LG is het UX. Op de LG G5 kunnen we kennis maken met de LG UX 5.0, de nieuwste versie van de skin. In een video-demo krijgen we een voorproefje van wat LG aan versie 5.0 heeft toegevoegd.

De aandacht wordt als eerst getrokken naar LG Friends; met aanvullende accessoires die naadloos samenwerken met de LG G5. LG wil ons ook graag laten zien wat de dual-camera allemaal mogelijk maakt. Je kunt namelijk ook de telefoon automatisch de mooiste selfie laten vastleggen en dankzij multi-view meerdere standpunten tegelijk vastleggen. We zien ook het vernieuwde design van de interface en de bekende apps zoals LG Back-up en LG Health.

LG G5 camera

LG G5

De LG G5 is vanaf nu beschikbaar voor pre-order. Vanaf medio april moet de LG G5 in de Nederlandse winkels liggen. Voor een compleet overzicht met specificaties en prijzen bij verschillende verkooppunten, raadpleeg je de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel