LG G5: video-demo in 4K en download de 21 wallpapers

Samen met de Samsung Galaxy S7 wist ook de LG G5 de show te stelen op het Mobile World Congress, eind februari. Inmiddels verschijnen er steeds meer interessante berichten over de LG G5 en deze hebben we nu even voor je gebundeld. Op het internet is een boeiende video te vinden waarin de prestaties van de videocamera met 4K-resolutie worden getoond. Daarnaast kan je de 21 stock-wallpapers van de LG G5 downloaden voor op je eigen smartphone.

LG G5

Wanneer we de LG G5 nou echt gaan zien, is nog steeds onduidelijk. We hopen toch wel dat LG hierover snel meer bekend zal gaan maken, want ook de andere fabrikanten zitten niet stil. Zo zal de Samsung Galaxy S7 (Edge) vanaf 11 maart te koop zijn. De LG G5 was misschien wel het meest vernieuwende product op het Mobile World Congress. Dit komt vooral door zijn dual-camera en natuurlijk het ‘Magic Slot’ waarmee je functionaliteit toe kunt voegen middels modules.

LG G5

4K video

Armando Ferreira is inmiddels in het bezit van een LG G5 en wist hiermee een boeiende video te maken in 4K-resolutie. De video is opgenomen in de stad Seattle en hij maakt hierbij gebruik van een statief.

LG G5 wallpapers

Kan je niet wachten totdat de LG G5 in de winkels ligt, dan kan je alvast de 21 wallpapers van de LG G5 downloaden. Op deze manier kan je al een beetje de LG-sfeer naar je eigen toestel brengen. Je kunt hier de LG G5 wallpapers vinden en downloaden.

LG G5 wallpapers

Alles over de LG G5

Wil je alles weten over de LG G5? Zoals de gerelateerde nieuwsberichten, de specificaties en nog veel meer? Raadpleeg dan via onderstaande button de LG G5 toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel