LG G5: pre-order gestart: hier krijg je hem met gratis CAM-module

Vanaf vandaag is de LG G5 te pre-orderen in Nederland. Lange tijd bleef het onbekend wanneer we de LG G5 in Nederland konden verwachten, maar nu is er meer duidelijkheid. Als je het toestel pre-ordert krijg je er gratis de CAM-module bij die samen met de LG G5 werd aangekondigd op het Mobile World Congress.

LG G5 pre-order

De LG G5 is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order. De nieuwste smartphone van LG werd tijdens het Mobile World Congress aangekondigd en valt op door het modulaire design. Je kunt het aantal functionaliteiten uitbreiden door zogenoemde modules. Verder is de behuizing van metaal en draait het toestel op Android 6.0 Marshmallow met de nieuwste versie van LG’s eigen interface LG UX.

LG G5

Dual-camera

Het modulaire design is niet het enige wat de LG G5 zo speciaal maakt. Als je het toestel omdraait zie je aan de achterzijde de dual-camera. Hiermee kan je foto’s schieten met een bredere hoek. Dit is ideaal voor het maken van groepsfoto’s met veel mensen of het maken van de mooiste landschapsfoto’s. De camera’s tellen allebei 12 megapixel. Aan de voorzijde is er een 8 megapixel camera. Natuurlijk is er ook weer de laser autofocus waarmee de lens snel en goed scherp kan stellen, en de dubbele LED-flitser. Ook is er aan de achterkant de vingerafdrukscanner.

LG G5 camera

Processor en geheugen

Onder de motorkap van de LG G5 is er een Snapdragon 820 processor te vinden met een rekenkracht van viermaal 2.2 GHz. Door de nieuwste technieken is dit momenteel de één van de snelste processors die er in een smartphone is te vinden. Het RAM-geheugen bedraagt 4GB en het interne geheugen van 32GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. De accu van de LG G5 heeft een capaciteit van 2800 mAh.

LG G5 kopen

Wil je de LG G5 kopen? Dat kan vanaf vandaag, 18 maart, bij diverse winkels. Als je het toestel nu bestelt krijg je een gratis CAM-module waarmee je meer uit de camera kunt halen, dit aanbod geldt voor zowel Nederland als België. Het toestel heeft een adviesprijs van 699 euro en de pre-order is vandaag gestart bij Belsimpel, Mobiel.nl (Studentmobiel), GSMwijzer en bij Coolblue.

Medio april moet het toestel uitgeleverd gaan worden. Extra accessoires voor de LG G5 vind je in ons artikel over LG Friends. Via onderstaande button kun je de specificaties, gerelateerde nieuwsberichten en extra informatie raadplegen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel