Definitief: LG G6 komt begin april naar Nederland en gaat 749 euro kosten

Eindelijk heeft LG meer informatie gegeven over de komst van de LG G6 naar Nederland. Het toestel zal begin volgende maand beschikbaar zijn, maar krijgt wel een flink prijskaartje. We zetten de details voor je op een rij.

LG G6 naar Nederland

In april moet het gaan gebeuren, dan zal het Koreaanse LG de LG G6 uitbrengen in Nederland. Het bedrijf heeft bekend gemaakt begin april de smartphone uit te brengen in Nederland. In de wandelgangen horen we 7 april voorbij komen, maar een definitieve datum is niet bekend.

LG G6

Opvallend is dat LG het toestel eerst laat uitbrengen bij telecomprovider T-Mobile. Dit is ook de enige die voorlopig de zwarte kleur zal verkopen. Later zal zowel de LG G6 als de zwarte kleur van de G6 bij andere winkels verkocht worden. Waar de LG G5 op de markt kwam voor 699 euro, kost de LG G6 wat meer, 749 euro. DroidApp ontdekte van de week ook de komst en prijs van de G6 in Duitsland.

De LG G6 is een smartphone met een 18:9 scherm met een grootte van 5,7 inch. De telefoon draait op Android 7.0 Nougat met LG’s eigen skin LG UX 6.0. Daarbij is er een dual-camera met een resolutie van 13 megapixel en deze heeft een beeldhoek van 125 graden. Er is een 3300 mAh accu, IP68-certificering waardoor het toestel stof- en waterdicht is en een Snapdragon 821 processor.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel