LG G6 gaat in Duitsland 749 euro kosten en komt deze maand uit

LG kondigde tijdens het Mobile World Congress vorige maand de LG G6 aan. Dit toestel is voorzien van een groot scherm en toch een enigszins compacte behuizing. Een prijs en releasedatum bleef onbekend, maar nu komen de eerste details naar buiten voor onze oosterburen. Wat kunnen we voor Nederland verwachten?

LG G6 in Duitsland

Na de LG G6 aankondiging weten we helaas nog steeds niet wanneer we het toestel in Nederland kunnen verwachten. Daarnaast blijft het ook wachten op een prijs voor de nieuwe smartphone van LG. Waar bij de voorganger, de LG G5 de prijs uitkwam op 699 euro zal voor de LG G6 dit bedrag hoger liggen, zo lijkt het. DroidApp ontdekte bij verschillende Duitse winkels de aanwijzingen voor de prijs en leverdatum voor de nieuwe smartphone.

LG G6

De prijs van het toestel zou komen te liggen op 749 euro. Het gaat hierbij om de prijs die Media Markt Duitsland aangeeft bij het toestel. Daarnaast is er nog een aanbieder in Duitsland die de LG G6 in het assortiment heeft opgenomen. De aanbieder Notebooksbilliger noemt een prijs van 769 euro nadat het onlangs nog 699 euro als prijs toonde.

LG G6 Duitsland

Releasedatum

Een releasedatum voor de Duitse markt is overigens nog niet officieel bekend gemaakt. De Duitse tak van Media Markt stelt echter een uitleveringsdatum van 9-10 werkdagen. Dit betekent dat het toestel zoals het er nu naar uitziet vanaf maandag 27 maart 2017 verkrijgbaar zou moeten zijn. Deze leverdatum geldt enkel voor de zwarte en witte LG G6. Voor de ‘Platinum’ kleur zou een levertijd gelden van 12 weken.

27 maart of 7 april?

Overigens is het niet helemaal zeker of 27 maart klopt. De bekende leaker Evan Blass heeft zojuist bekend gemaakt dat het toestel op 7 april verkrijgbaar zal zijn in de Verenigde Staten. Het is niet duidelijk of deze datum ook geldt voor Europa.

LG kan ons nog altijd geen datum en prijs geven voor de Nederlandse en Belgische markt. Zodra hier meer over bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte. Alles over de LG G6 vind je op de smartphone-pagina die je kunt bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel