Samsung toont Galaxy S8 tv-reclame door enorme populariteit LG G6

Samsung zal eind deze maand de Galaxy S8 presenteren. Van het toestel zijn de verwachtingen erg hoog en ook de concurrentie zit niet stil. Om het publiek warm te houden heeft Samsung in Korea een eerste televisiereclame uitgezonden voor de Samsung Galaxy S8. Het bedrijf zou op de hielen gezeten worden door de LG G6.

Samsung Galaxy S8 televisiereclame

De eerste televisiereclame voor de Samsung Galaxy S8 is een feit. In thuisland Zuid-Korea heeft Samsung een tv-commercial getoond die 15 seconden duurt. Het toestel zal samen met de S8+ aangekondigd worden tijdens Samsung Unpacked 2017. Dit evenement vindt plaats op 29 maart en we zijn al veel over het toestel te weten gekomen. Zo zullen de randen van het scherm tot een minimum beperkt zijn en krijgen zowel de S8 als de S8+ een doorlopend scherm aan de zijkanten.

In de video die je hieronder kunt bekijken wordt aangeduid dat het definitief om de Galaxy S8 gaat. In Korea zal de aankondiging plaatsvinden op 30 maart. Dat Samsung nu al een video naar buiten brengt komt volgens bronnen door LG. Zij weten met de LG G6 records te breken. Op de eerste dag van het begin van de verkoop is het toestel al 20.000 keer verkocht in Korea. Dit is volgens analisten hoger dan die van de Galaxy S7 Edge en Galaxy A5.

Vanmiddag schreven we al over dat de LG G6 in Duitsland waarschijnlijk duurder zal worden dan de LG G5. Ook zou het toestel mogelijk daar eind deze maand al in de winkels liggen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel