Nieuwe details: LG G6 vanaf 10 maart in de winkel, Galaxy S8 vanaf 21 april

LG en Samsung komen dit jaar met hun nieuwe vlaggenschip. Het gaat natuurlijk om de Samsung Galaxy S8 en de LG G6. We zijn in de afgelopen tijd al veel over de nieuwe toestellen te weten gekomen. Nu krijgen we meer informatie over wanneer ze in de winkels liggen. Maar Samsung zou hierop een plannetje in gedachten hebben.

LG G6 en Galaxy S8 in de winkel

Met smart wachten we op de persconferenties van de twee Zuid-Koreaanse merken LG en Samsung. Op de persconferentie van Samsung moeten we nog wat langer wachten. Volgens de geruchten zou die gepland staan voor 29 maart. Voor die van LG hoeven we tot zondag te wachten. Zondagmiddag gaan we alles te weten komen over de LG G6.

LG G6

De doorgaans goed geïnformeerde bron Etnews heeft nu nieuwe informatie over wanneer de toestellen in de winkels moeten liggen. De informatie is afkomstig van hooggewaardeerde providers in Zuid-Korea. LG zou de releasedatum vastgesteld hebben op 10 maart. De pre-sale zou gepland staan voor de periode van 2 tot en met 9 maart.

Samsung Galaxy S8 on-screen toetsen

Volgens dezelfde bron zou de Samsung Galaxy S8 vanaf 21 april verkrijgbaar moeten zijn. Hiermee zou LG een voorsprong hebben van 42 dagen. Mogelijk wordt de presale voor de S8 nog wat eerder gestart dan we verwachten, om zo te voorkomen dat mensen toch voor de LG G6 kiezen.

We houden de berichten voor je in de gaten! DroidApp zal uitgebreid verslag doen van het Mobile World Congress.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel