Samsung Galaxy S8+ specificaties uitgelekt door betrouwbare bron

Evan Blass, de bekende ‘leaker’ die de vaak informatie omtrent nieuwe smartphones deelt, heeft de specificaties van de Galaxy S8 Plus gedeeld. Bij de Samsung Galaxy S8+ is bijvoorbeeld bekend dat er een 12 megapixel camera is, een 6,2 inch display en een headset van AKG. We zetten de details op een rij.

Samsung Galaxy S8+ specificaties gelekt

De Samsung Galaxy S8+ zagen we van de week verschijnen in het straatbeeld. De grootte van de smartphone viel direct op. Nu heeft de bekende leaker Evan Blass een overzicht gevonden met de specificaties van het toestel. De informatie lijkt afkomstig te zijn van Samsung zelf en dus kunnen we dit definitief verwachten bij de Galaxy S8 Plus.

6,2 inch, 12 megapixel camera en…

Het toestel zal beschikken over een 6,2 inch Quad-HD+ Super AMOLED display. Daarbij moet opgemerkt worden dat met de ronde hoeken het scherm een grootte zal hebben van 6,1 inch. Er is een 12 megapixel camera met dual-pixel technologie en een 8 megapixel front-camera. Samsung voorziet de smartphone van een IP68-certificering waardoor het stof- en water resistent is.

Samsung Galaxy S8 Plus

Iris-scanner en AKG earphones

De Samsung Galaxy S8+ is verder voorzien van een iris-scanner zoals we dat eerder al zagen bij de Galaxy Note 7. Hiermee kun je bijvoorbeeld het toestel ontgrendelen. Verder is er Samsung Knox voor een verbeterde beveiliging, ondersteuning voor Samsung Pay en is er 4GB RAM, 64GB opslagruimte en ruimte voor een geheugenkaart. Er worden AKG earphones meegeleverd.

Uit de huidige Samsung Galaxy S8+ specificaties wordt niet duidelijk hoeveel capaciteit de accu van de Samsung Galaxy S8+ zal bieden. Wel is bekend dat het toestel ondersteuning zal bieden voor draadloos opladen en uiteraard snel opladen.

En de S8

De Galaxy S8+ zal de grootste versie uit de S8-reeks zijn. Ook wordt de Galaxy S8 verwacht en deze zal naar verwachting voorzien zijn van een 5,8 inch display. De toestellen worden niet tijdens het Mobile World Congress verwacht, maar we hopen daar wel informatie te krijgen over de aankondigingsdatum. We kwamen nog wel een nieuwe foto tegen van de Galaxy S8, gehuld in een case.

Galaxy S8 in case

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel