Samsung Galaxy S8: nieuwe foto’s tonen behuizing en on-screen toetsen

We hopen volgende week meer te weten te komen over wanneer we de Galaxy S8 kunnen verwachten. Tot die tijd moeten we het doen met foto’s en berichten die uitlekken. Vandaag zijn er nieuwe foto’s opgedoken waarbij we de on-screen toetsen zien en een nieuwe kijk op de behuizing krijgen van de S8.

Samsung Galaxy S8 opnieuw vastgelegd

Er gaat bijna geen dag voorbij of het gaat over de Samsung Galaxy S8. Met smart wachten we op het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Nieuwe foto’s geven nu een nieuwe kijk op de vormgeving van de smartphone. Het toestel is vermoedelijk langs geweest bij een fabrikant voor screenprotectors. Je kunt onderstaande foto’s vergroten door erop te klikken.

Op de foto’s zien we het doorlopende scherm van de Galaxy S8. De berichten duiden er tot nu toe op dat er enkel Edge-versies van de S8 beschikbaar komen, en niet meer met een ‘plat’ scherm. Ook zien we dat de home-button voor het eerst bij een Galaxy S-toestel niet meer aanwezig is. De onderstaande foto geeft een idee hoe de on-screen toetsen van de Galaxy S8 eruit komen te zien. Opnieuw houdt Samsung vast aan de plaats van de terugtoets; rechts. Bij andere Android-toestellen zit deze standaard gewoon links.

Samsung Galaxy S8 on-screen toetsen

Berichten spreken over een introductiedatum van 29 maart voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Echter is het nog de vraag of deze datum inderdaad klopt. Op het Mobile World Congress wordt meer informatie verwacht en krijgen we waarschijnlijk het toestel ook één minuut lang te zien. Wij houden je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel