Samsung komt naast de Galaxy S8 sowieso met grotere Galaxy S8+

Samsung zal sowieso met de Samsung Galaxy S8 Plus komen, naast de Galaxy S8 zelf. Het beeldmerk van het toestel is naar buiten gebracht. We verwachten de aankondiging van de Galaxy S8-serie eind maart of in april van dit jaar.

Samsung Galaxy S8+

Naast een Samsung Galaxy S8 komt er definitief een Galaxy S8+. Deze informatie is afkomstig van de bekende leaker Evleaks. Hij heeft het beeldmerk van de Samsung Galaxy S8+ naar buiten gebracht. Verder zijn er nog geen beelden verschenen. Wel is in India de support-pagina van de Galaxy S8+ live gegaan. Althans, het gaat om een toestel met de naam SM-G955FD en dit kan duiden op de Plus. Bij het eerdere lek, waarbij we het toestel in volle glorie kregen te zien, werd al duidelijk hoe het toestel eruit zal komen te zien.

Samsung Galaxy S8+

De Samsung Galaxy S8 Plus zal volgens de berichten beschikken over een 6,2 inch QHD Super AMOLED display. De ruimte om het scherm zou minder zijn, waardoor het toestel niet extreem groot zou worden. De vingerafdrukscanner is verplaatst naar de achterkant en er komt naar verwachting een 12 megapixel camera met een lichtgevoeligheid van f/1.7. De accucapaciteit van de toestellen zou 3000 mAh voor de S8 bedragen en 3500 mAh voor de S8+.

We weten nog altijd geen exacte aankondigingsdatum voor de nieuwe smartphones. Er wordt gesproken over eind maart of medio april. De toestellen zullen de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge opvolgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel