Samsung Galaxy S8 video render geeft positieve indruk

In een nieuw verschenen video krijgen we een betere indruk van de Samsung Galaxy S8. Hoewel de render niet afkomstig is van Samsung, zou het uiteindelijke ontwerp wel degelijk hetzelfde kunnen zijn. De video is online geplaatst door OnLeaks, hij plaatst wel vaker beelden van nog niet aangekondigde toestellen.

Samsung Galaxy S8 video render

Kregen we ruim één week geleden een eerste foto te zien van het toestel waarop al veel duidelijk werd. Vandaag zien we bewegende beelden in de vorm van een video render van de Galaxy S8. Hierop zijn alle elementen zichtbaar zoals de vingerafdrukscanner aan de achterzijde en de 3,5 mm audiopoort. Ook zou de S8 over gebogen display beschikken zoals dat bij de S7 Edge het geval is.

De vingerafdrukscanner lijkt zich naast de camera lens te bevinden. Of deze locatie ook in het eindontwerp is gekozen is nog afwachten, een aantal techsites zijn kritisch over deze locatie. Zo zou het voor linkshandigen lastig te bereiken zijn zonder de cameralens aan te raken.

De release van de Galaxy S8 staat gepland voor 29 maart in New York. De verkoop start ongeveer een maand later. Na het zien van de video, ga jij een Samsung Galaxy S8 kopen?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel