Spectaculaire Samsung Galaxy S8 renders laten details van design zien

Er zijn op het internet nieuwe renders verschenen van de Samsung Galaxy S8 verschenen. Deze beelden laten op een interessante wijze de nieuwe Samsung Galaxy S8 zien. Hiermee krijgen we een goede indruk van wat de nieuwe Galaxy ons zal brengen.

Samsung Galaxy S8 renders

We hebben de laatste tijd al meer gezien van de Galaxy S8, waaronder een live foto. Hiermee kregen we een goed beeld van het toestel. Toch kregen we de smartphone niet van alle kanten goed te zien. Daar komt met deze nieuwe renders verandering in. De beelden zijn gebaseerd op de concepten, foto’s en informatie die tot nu toe bekend is.

Samsung Galaxy S8 render

We zien de opvallende plaatsing van de vingerafdrukscanner; naast de camera, de 3,5 millimeter aansluiting voor de headset en het vergelijkbare ontwerp zoals we die op de eerder uitgelekte foto zagen. De home-button is verleden tijd en Samsung voorziet de S8 van een 5,8 inch scherm, zo bleek eerder uit de informatie.

Of de Samsung Galaxy S8 ook uitgebracht zal worden in de kleuren zoals in de renders is nog maar de vraag. Van de week werd al bekend dat we de Samsung Galaxy S8+ kunnen verwachten, met een 6,2 inch scherm. Beide toestellen krijgen een Edge-scherm met gebogen schermen.

De introductie van de Galaxy S8 zou volgens de laatste berichten op 29 maart gepland staan. De release van het toestel zelf zou gebeuren in april. Zodra er meer bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel