Live foto’s opgedoken van Samsung Galaxy S8+ met 6,2 inch display [update]

We zagen eerder vandaag al de Samsung Galaxy S8 voorbij komen. Nu valt er wederom meer te vertellen over de nieuwe Samsung Galaxy S8+. Het toestel is nu in het straatbeeld opgedoken en dat resulteert in nieuwe ‘real life’ foto’s van de telefoon met het 6,2 inch grote scherm.

Galaxy S8+ in real life

Zagen we vandaag eerder al een glimp van de nieuwe Galaxy S8 met de on-screen toetsen, nu is er nieuws over de Galaxy S8+. Waar de standaard S8 voorzien zal zijn van een 5,8 inch scherm zal de Plus uitgerust zijn met een 6,2 inch groot display. We zien opnieuw de vingerafdrukscanner aan de achterzijde van het toestel, wat nieuw is. Voorheen was deze aan de voorzijde geïntegreerd in de home-button.

We zien ook het verkooppakket van de Samsung Galaxy S8 Plus. De toevoeging ‘6’ achter Galaxy S8 duidt op de schermgrootte van de telefoon. Het is hiermee dus de vraag of de naam S8 met Plus ook daadwerkelijk gevoerd zal worden.

Houd er rekening mee dat nog niets officieel is over het toestel. Weliswaar duidt alles erop dat dit inderdaad de nieuwe Galaxy S8 is, maar hou een slag om de arm. We hopen meer details en informatie te krijgen over de S8 tijdens het MWC. De aankondiging zou volgens geruchten gepland staan voor 29 maart.

Update 22 februari 2017 09:53 uur: Op het web is een nieuwe foto verschenen. Hier zien we de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ naast elkaar liggen. De foto vind je hieronder.

Samsung Galaxy S8 - Plus

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel