LG laat zien hoe camera op LG G6 werkt: extra groothoek en nieuwe functies

LG heeft meer bekend gemaakt over de camera die gebruikt zal worden bij de LG G6. Het toestel zal voorzien worden van een dual-camera met extra grote beeldhoek. Maar het bedrijf heeft meer informatie losgelaten over het nieuwe toestel.

LG G6 camera

We kregen van het weekend al interessante nieuwe beelden te zien van de LG G6 en ook zagen we in een video de nieuwe LG UX 6.0 interface. Nu heeft LG in een officieel bericht enkele details naar buiten gebracht over de LG G6 camera. Het toestel zal worden voorzien van een dual-camera. De tweede camera zorgt voor een beeldhoek van 125 graden.

LG G6 camera

Voor de front-camera, waarmee je de beste selfies kunt maken, wordt de beeldhoek 100 graden. Hiermee krijg je meer op een foto en dit is handig voor een groepsfoto, ofwel een zogenoemde groupfie. De camera-interface zal verder van alle gemakken voorzien zijn. Er is een panorama-modus waarmee je 360-graden foto’s kunt maken en er is een food-modus waarmee je voedsel nog smakelijker er uit kunt laten zien. Dankzij de 1:1 Square Mode kan je vierkante foto’s maken die je snel weer kunt delen op Instagram. Ook is er weer de handmatige modus voor het manueel instellen van de camera.

Aanstaande zondagmiddag, 26 februari 2017, wordt de LG G6 door LG aangekondigd. DroidApp zal je uiteraard uitgebreid op de hoogte houden van de gebeurtenissen die dag.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel