LG G6 krijgt 5,7 inch display en toont LG UX 6.0 in video

LG heeft wat informatie prijsgegeven over haar aanstaande vlaggenschip, de LG G6. Het toestel zal over een 5,7 inch display en LG UX 6.0 beschikken. LG UX is de gebruikersinterface die LG voor haar smartphones ontwikkelt.

LG G6 krijgt LG UX 6.0

LG maakt in een persbericht bekend dat de LG G6 over een 5,7 inch scherm zal beschikken met een weergaveresolutie van 2880 x 1440 pixels. Daarmee heeft het scherm een beeldverhouding van 18:9, volgens LG zorgt dit ervoor dat bijna de gehele voorkant uit het scherm bestaat. De nieuwe gebruikersinterface van LG biedt een aantal voordelen zoals een verbeterde ervaring bij het surfen en video’s kijken.

Op het scherm past meer informatie dan bij haar voorganger, LG hoopt met de 18:9 beeldverhouding een nieuwe trend te creëren in de smartphone markt. Ook de camera interface is onderhanden genomen zo kunnen gebruikers foto’s maken en tegelijkertijd het resultaat bekijken op het display. Hiervoor wordt het scherm gedeeld in twee vierkanten. Daarnaast is er een speciale voedselstand en de mogelijkheid om GIF-afbeeldingen te maken.

LG UX 6.0 multitasking

Het scherm van de LG G6 biedt een optimaal formaat om naar hartenlust te kunnen multitasken. Je kunt op de G6 twee applicaties naast elkaar uitvoeren en gebruiken. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona zal LG de LG G6 gaan onthullen. Voordat het zover is heeft LG alvast een teaser van de gebruikersinterface online gezet, bekijk hem hieronder!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel