LG G6: eerste persrender en nieuwe video’s camera-mogelijkheden

LG houdt het publiek warm met steeds nieuwe informatie over de LG G6. In eerdere video’s zagen we al hints naar de nieuwe smartphone en nu is de camera aan de beurt. In nieuwe video’s zien we de camera-mogelijkheden van de G6, inclusief de functie Square Mode. Daarnaast is een persrender opgedoken van het toestel.

LG G6 persrender

Een persrender is uitgelekt van de LG G6. We zien de zwartgekleurde LG G6, de smartphone zal naar verwachting ook in het wit uitgebracht worden. We zien aan de linkerkant de volumetoetsen en an de rechterkant het slot voor de geheugenkaart en simkaart. De power-button is er niet, die zal naar verwachting verwerkt zijn in de klikbare vingerafdrukscanner.

LG G6

 

Camera-mogelijkheden

In twee nieuwe video’s van LG worden de mogelijkheden van de LG G6 camera gepresenteerd. Eerder werd al bekend dat het toestel zou beschikken over een vernieuwde camera-interface met onder andere de vierkante ‘Square Mode’. Tevens zagen we eerder al wat camera-features.

Hiermee kun je vierkante foto’s schieten met een beeldverhouding van 1:1. Ideaal voor bijvoorbeeld Instagram. We zien ook duidelijk de afgeronde hoeken van het display, zoals eerder in foto’s van de G6 al te zien was. De werking hiervan vind je in onderstaande video. Een toffe feature is dat je de foto direct onder de camera te zien krijgt. Zo hoef je niet eerst de galerij-app te openen.

In de tweede video van LG wordt de groothoeklens in de schijnwerpers gezet. Net als bij de LG G5 zal ook de LG G6 beschikken over een dual-camera. Dit zorgt ervoor dat je meer op je foto kunt krijgen dan zonder groothoeklens. De video over de groothoek vind je hieronder.

Op 26 februari zal de LG G6 gepresenteerd worden. De smartphone zou volgens de berichten in maart al verkrijgbaar moeten zijn. We wachten het af, wij zijn erg benieuwd!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel