‘LG G6 te zien op nieuwe foto’s: komt met metalen én glazen behuizing’

LG zal tijdens het Mobile World Congress haar nieuwste vlaggenschip voor het komende jaar presenteren. Dit wordt natuurlijk de LG G6 en hierover hebben we in de afgelopen tijd al meerdere malen over gehoord. Nu is opnieuw een foto uitgelekt waarbij we de glazen behuizing van het toestel zien. Andere foto’s laten een metalen behuizing zien.

LG G6 met glazen behuizing…

LG gooit het met de G6 over een andere boeg. Het modulaire design van de LG G5 verdwijnt en er komt een ander strak design voor terug. We zagen eerder al foto’s van de LG G6, waaronder met het metalen frame; en nu zien we opnieuw de achterkant. Al eerder zagen we de achterkant van de G6, met een kunststof/plastic achterkant. Hierbij ging het nog wel om een prototype en de foto van deze keer lijkt meer op de definitieve versie.

LG G6 glas

Meer details over de LG G6 zijn er op dit moment helaas niet. Wel zien we de dual-camera en de vingerafdrukscanner aan de achterzijde van de smartphone. Tevens gaan er berichten over een 5,7 inch display met 18:9 beeldverhouding, een USB Type-C aansluiting en mogelijk een waterdichte behuizing.

… of met metalen behuizing

Zojuist zijn ook nieuwe foto’s uitgelekt van het toestel, waarbij we de metalen behuizing van het toestel zien. Een Koreaanse bron heeft onderstaande foto’s online gezet, waarbij gesuggereerd wordt dat dit de LG G6 is. We houden hierbij wel een slag om de arm, maar het heeft weer een nieuwe kijk op het design van de nieuwe smartphone.

Op 26 februari zal LG het toestel presenteren; uiteraard zal DroidApp hier uitgebreid verslag van doen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel