LG G6 eerste officiële foto toont metalen frame; geen Snapdragon 835 dankzij Samsung

De LG G6 wordt één van de paradepaardjes tijdens het Mobile World Congress 2017. Nadat we eerdere renders en dergelijke zagen van het toestel, is er uit doorgaans betrouwbare bron nu een foto verschenen van het toestel. Daarnaast is nu bekend geworden dat de LG G6 niet over een Snapdragon 835 zal beschikken.

LG G6

Op 26 februari zal LG het doek van de LG G6 halen, zo bleek eerder uit verstuurde uitnodigingen. The Verge heeft nu een foto naar buiten gebracht die het definitieve design van de LG G6 laat zien. De voorloper van de G6, de LG G5, konden we niet bestempelen als een toestel met een goed afgewerkte behuizing. Met de G6 lijkt LG nu het tij te keren. De smartphone heeft een aluminium frame en rondingen aan de hoeken. Geen opvallende nieuwe dingen, maar wel erg strak.

Hoe het onder het scherm eruit zal zien is niet bekend. Naar verwachting voorziet LG ook de G6 weer van een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Wel is het jammer dat volgens de berichten die tot nu toe bekend zijn, het toestel niet zal beschikken over een vervangbare batterij. Wel zou de smartphone mogelijk waterdicht zijn en krijgt het 5,7 inch display een beeldverhouding van 18:9.

LG G6

Snapdragon 835

De nieuwste high-end processor is de Qualcomm Snapdragon 835. Lang leek het erop dat deze processor ook in de nieuwe LG G6 te vinden zou zijn. Nu lijkt dit echter niet te gebeuren. Bij de Snapdragon 835 aankondiging werd deze processor aangekondigd samen met Samsung. Een insider meldt nu dat Samsung de eerste levering van deze processor op zich heeft genomen.

Zij mogen dus als eerst een smartphone met deze processor uitleveren. Het zou in theorie mogelijk zijn dat Samsung hun volledige capaciteit heeft gebruikt voor hun eigen toestellen en later het pas vrijgeven voor andere fabrikanten. Waarschijnlijk betekent dit dat de Snapdragon 821 in de LG G6 wordt geplaatst. En voor de doorsnee consument is dit meer dan voldoende.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel