‘LG G6 wordt 26 februari aangekondigd en ligt 10 maart in de winkels’

LG zal volgens de berichtgeving op 26 februari het doek van de LG G6 halen. Dit is een dag voor de officiële start van het Mobile World Congress. Het toestel moet de LG G5 opvolgen. Daarnaast is ook een datum bekend van wanneer we het toestel in de winkels kunnen verwachten.

LG G6 introductie op 26 februari?

De dag voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona, wordt een drukke dag. We schreven gisteren al dat Nokia op deze dag met één of meerdere aankondigingen komt, en nu zal ook LG een persconferentie houden. Volgens de laatste berichten uit Zuid-Korea komt het merk zondagmiddag 26 februari met de aankondiging van de LG G6, de opvolger van de LG G5.

LG G6 render

Andere koers

Vorig jaar presenteerde LG ook al de LG G5 voor de start van het MWC. De smartphone werd echter geen succes voor de Zuid-Koreaanse fabrikant. Met de LG G6 zou het bedrijf het anders aan willen pakken. Zo verscheen van de week al het bericht dat er een 5,7 inch QHD+ display te vinden zal zijn bij het toestel, met een opvallende beeldverhouding van 18:9. LG zou afzien van het modulaire design, maar het zou zeker niet teleurstellen zo luiden de berichten. Eerder verschenen al interessante LG G6 renders.

In de winkels

De LG G6 zou volgens de bronnen op 10 maart in de winkels liggen. Dit is eerder dan de release van eerdere vlaggenschepen van LG. Zo verscheen de LG G4 eind mei 2015 en werd de LG G5 eind april 2016 uitgebracht in Nederland. Wel kreeg de G5 onlangs een tijdelijke opvolger in de vorm van de LG G5 SE. Volgens berichten zou LG eerder zijn dan grote concurrent Samsung. De Samsung Galaxy S8 zou volgens de media pas in april in de winkels komen te liggen.

DroidApp houd je uiteraard op de hoogte van nieuwtjes rondom de nieuwe smartphones. LG heeft de datum van zowel de aankondiging als de release nog niet naar buiten gebracht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel