Opnieuw 3D renders LG G6 verschenen: een erg strak toestel

Nadat gisteren de eerste render verscheen met de achterkant van de vermoedelijke nieuwe LG G6, krijgen we nu nieuwe 3D renders te zien van de smartphone. Het lijkt erop dat LG definitief alweer afscheid neemt van het modulaire design. We zien er een erg strak vormgegeven smartphone.

LG G6 3D renders

Er zijn nieuwe renders gemaakt van de vermoedelijke LG G6. De informatie die tot nu toe bekend is, is gebruikt voor het maken van de 3D renders. Gear en OnLeaks, bekend van de doorgaans betrouwbare berichten, hebben de renders gemaakt en geven hiermee een eerste indruk van het toestel. Gisteren verscheen er ook al een LG G6 render, maar deze zijn een stuk duidelijker.

Einde voor modulair design

LG introduceerde bij de LG G5 het modulaire design. Je kan extra functionaliteit toevoegen door gebruik te maken van modules. Denk aan een camera-module of bijvoorbeeld een speaker-module. Helaas leek de consument hiervan niet het voordeel in te zien en mogen we de LG G5 toch wel een misser noemen. Met de LG G6 wil LG het anders aanpakken en zal naar alle verwachting stoppen met het modulaire design.

LG G6 3D renders

Geen verwisselbare accu meer?

De nieuwe 3D renders doen vermoeden dat ook een verwisselbare accu niet meer aanwezig zal zijn in het vlaggenschip van LG. Een opvallende keuze, want LG was tot nu toe één van de weinige fabrikanten die de mogelijkheid gaf aan gebruikers om van accu te wisselen. Vermoedelijk krijgt de LG G6 een Snapdragon 835 processor, een 5,3 inch Quad-HD display en een dikte van 8,3 millimeter bovenaan door de camera, 8,0 mm onderaan. Het toestel zal verder de afmetingen 148,8 x 72,3 krijgen, zo meldt de bron.

Twee varianten

Er is aan de achterzijde een dual-camera met dubbele LED-flitser, gehuld in een metalen behuizing. Ook is er de vingerafdrukscanner en een USB Type-C poort. Ook een 3,5 millimeter aansluiting is bij de LG G6 (gewoon) aanwezig. LG zou van de G6 versies met een matte en glanzende afwerking produceren.

Wat vind jij?

Wanneer er meer bekend is over de LG G6, houden we je natuurlijk op de hoogte. Wat vind jij van de nieuwe LG G6, zoals op de renders?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel