‘LG G6 krijgt toch geen modulair design, maar wel verwisselbare accu’

Naar verwachting is LG in alle stilte bezig met het uittekenen van de LG G6. Dit toestel moet de huidige LG G5 opvolgen. Anders dan bij de G5 zal de LG G6 geen modulair design meer krijgen. Wel blijft LG zoals het er nu naar uitziet, als één van de weinige fabrikanten, bij de mogelijkheid om de batterij te verwisselen. Maar er is meer te melden over het toestel.

LG G6: geen modulair design?

LG kwam eerder dit jaar met de LG G5 (review). Dit toestel had iets unieks; een modulair design. Je kon extra functionaliteit toevoegen door modules te plaatsen. Helaas voor LG wist de LG G5 niet het succes te behalen wat LG voor ogen had. Het toestel werd onlangs zelfs vervangen voor de LG G5 SE.

LG G5 modules

Accu verwisselbaar

De LG G6 zal volgens Korea Herald geen modulair design meer krijgen. De bron wordt gezien als een doorgaans betrouwbaar medium die informatie regelmatig bij het juiste eind heeft. Wel wordt verwacht dat LG de mogelijkheid blijft bieden om de accu te verwisselen. LG is hiermee één van de weinige fabrikanten die deze mogelijkheid geeft.

LG G5

Irisscanner en meer

Andere nieuwe snufjes die we op de G6 vermoedelijk zullen tegenkomen, is een irisscanner. Hiermee kan je door naar het toestel te kijken, in de gunstigste omstandigheden, het toestel ontgrendelen of acties bevestigen. Tevens moet er ondersteuning aanwezig zijn voor LG Pay, de betaaldienst van LG die hier nog niet beschikbaar is.

Wanneer?

Wanneer we de LG G6 kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk. De kans bestaat dat LG tijdens het Mobile World Congress van 2017, in februari, met haar nieuwe smartphone komt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

De foto’s in dit bericht betreffen allen de LG G5. Van de G6 is nog geen beeldmateriaal beschikbaar.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel