LG X Power met enorme accucapaciteit vanaf nu te koop in Nederland

LG heeft haar nieuwe LG X Power uitgebracht in ons land. Mocht je op zoek zijn naar een smartphone met een enorme accucapaciteit, dan is de LG X Power een interessante optie. Verder is de smartphone ook van alle andere gemakken voorzien en uitgerust met prima specificaties.

LG X Power in Nederland

Vanaf vandaag is de LG X Power verkrijgbaar in Nederland, zo ontdekte DroidApp. We wisten in september al te melden dat het toestel in de komende weken naar ons land zou komen, en nu is het zover. De belangrijkste key-feature van de LG X Power is de enorme accucapaciteit van 4100 mAh. Deze biedt ondersteuning voor snel opladen.

Er is een 5,3 inch HD-display en de telefoon wordt aangedreven door een MediaTek 1.3 GHz quad-core processor en 2GB aan RAM-geheugen. Voor het opslaan van je bestanden is er 16GB aan opslagruimte, wat uitbreidbaar is met een geheugenkaart.

De LG X Power heeft uiteraard ondersteuning voor 4G en tevens is er NFC, WiFi 2.4 GHz en Bluetooth. Foto’s maak je met de 13 megapixel camera of met de 5 megapixel front-camera. De X Power draait op Android 6.0 Marshmallow met de eigen LG skin.

Beschikbaarheid

Zoals gezegd is vanaf vandaag de LG X Power verkrijgbaar in Nederland. De prijs van het toestel bedraagt 199 euro en is uit voorraad leverbaar bij Belsimpel. Voor een compleet overzicht van specificaties, raadpleeg de LG X Power pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel