LG X-serie ‘stiekem’ uitgebreid met X Style en X Power

LG kondigde vorige week de nieuwe LG Stylus 2 Plus aan. Naast deze smartphone blijken echter nog meer toestellen opgedoken te zijn. Zonder hier echt ruchtbaarheid aan te geven is de LG X-lijn uitgebreid met de LG X Power en LG X Style. Bij de ‘Power’ zien we een enorme accu voor een vriendelijke prijs.

LG X-serie

Vorige week kondigde het Koreaanse LG de nieuwe LG Stylus 2 Plus aan. Deze smartphone is een verbeterde versie van de eerder aangekondigde Stylus 2. In Oekraïne heeft LG echter nog twee nieuwe smartphones gepresenteerd; de LG X Power en LG X Style. De smartphones vullen daarmee de X-lijn verder aan die op dit moment bestaat uit de LG X Cam en de LG X Screen.

LG X Power

De LG X Power is een smartphone met een 5,3 inch HD-display, een MediaTek MT6735 1.3 GHz quad-core processor en 2GB RAM-geheugen. Er is verder 16GB aan interne opslagruimte dat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. Het toestel heeft een 13 MP camera aan de achterkant en een 8 MP front-camera. Dan de accuduur, die is misschien wel het meest opvallendste; want de accucapaciteit bedraagt 4100 mAh. De prijs is omgerekend 180 euro voor de LG X Power.

LG X Style

De LG X Style is voorzien van een 5,0 inch HD-display en een Snapdragon 410 quad-core processor met een rekenkracht van 1.2 GHz. De telefoon heeft een 8 megapixel camera en een 5 megapixel front-camera. Tevens is er 1,5 GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte beschikbaar. De accucapaciteit bij de LG X Style is 2100 mAh en de prijs ligt omgerekend rond de 160 euro.

Verkrijgbaarheid

Of de LG X Style en X Power naar Nederland komen is niet bekend. Inmiddels is de LG X Screen wel in Nederland verkrijgbaar, maar wachten we ook nog op de LG X Cam. Zodra er meer bekend is over de toestellen, laten we het je weten!

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel