LG Stylus 2 Plus: verbeterde versie moet concurrent zijn voor Galaxy Note

LG heeft vannacht een nieuwe smartphone aangekondigd; de LG Stylus 2 Plus. Het toestel valt op door het 5,7 inch scherm en de stylus die geïntegreerd is in het toestel zelf. De LG Stylus 2 Plus is voorzien van uitgebreide mogelijkheden en draait op Android 6.0 Marshmallow.

LG Stylus 2 Plus

De LG Stylus-serie wordt verder uitgebreid. Waar we eerder de LG Stylus 2 zagen met DAB+ ondersteuning, is het nu de beurt aan de LG Stylus 2 Plus. LG spreekt over een toestel met veel verbeteringen in de prestaties, het display en de camera. Het ontwerp komt verder overeen met die van de LG Stylus 2.

LG Stylus 2 Plus

Er is een 5,7 inch full-HD display, een 1.4 GHz octa-core processor en een 16 megapixel camera aan de achterzijde. Aan de voorzijde is een, afhankelijk van de markt, 8 MP of 5 MP camera verwerkt. Afhankelijk per regio is ook het RAM-geheugen (2GB of 3GB) en het interne geheugen (16GB of 32GB). De 3000 mAh accu is verwisselbaar en er is natuurlijk ook ondersteuning voor 4G.

LG Stylus 2 Plus

Aan de achterzijde van de LG Stylus 2 Plus bevindt zich in de home-button een vingerafdrukscanner. Bovenin het toestel zit ook de geïntegreerde stylus waarmee je het toestel kunt bedienen. De LG Stylus 2 Plus zal volgens LG ‘in de komende weken’ uitgebracht gaan worden in belangrijke markten in Azië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Europa. Een prijs is niet bekend gemaakt door LG.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel