LG K8: gunstig geprijsde smartphone zet voet op Nederlandse bodem

LG heeft de LG K8 uitgebracht in Nederland. Het toestel dook in februari op en in maart werd bekend dat het toestel ook naar Nederland zou komen. De LG K-serie bestaat uit meerdere toestellen en eerder werden de K4 en K10 al uitgebracht in ons land. De LG K8 is nu ook beschikbaar in ons land.

LG K8

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe smartphone voor een vriendelijke prijs, dan heb je vanaf nu de keuze uit een nieuw toestel. Het gaat om de LG K8. In maart werd bekend dat de LG K8 naar ons land zou komen. Eerder werden de LG K4 en LG K10 uitgebracht in ons land.

LG K8

De LG K8 is voorzien van een 5,0 inch display met HD-resolutie. Daarnaast is er 1,5 GB aan werkgeheugen en 8GB intern geheugen. Dit geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Er is ook ondersteuning voor 4G en natuurlijk ook Bluetooth, GPS en WiFi. Foto’s schiet je met de 8 megapixel camera of de 5 megapixel front-camera.

Opvallend aan de LG K8 is dat het toestel ondanks zijn lage prijs draait op Android 6.0 Marshmallow. Daarnaast is er een 1.3 GHz quad-core processor aanwezig en een 2125 mAh accu. Voor dit toestel betaal je rond de 150-170 euro en je kunt de LG K8 kopen bij Belsimpel, Bol.com en Mobiel.nl.

Voor een compleet overzicht van prijzen en specificaties, raadpleeg de LG K8 pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel