LG G4 Stylus vanaf nu in Nederland voor vriendelijke prijs

In mei kondigde LG een gezinsuitbreiding aan voor de LG G4-familie. De nieuwe toestellen zijn de LG G4c en de LG G4 Stylus. Vanaf vandaag ligt de LG G4 Stylus in de winkel voor een niet al te hoge prijs. Maar wat is er nou zo bijzonder aan de LG G4 Stylus, het broertje van de LG G4?

LG G4 Stylus

De LG G4 Stylus ligt vanaf nu in de Nederlandse winkels. LG kondigde anderhalve maand geleden de LG G4 Stylus samen met de LG G4c aan. De LG G4c is het kleinere broertje van de LG G4, het vlaggenschip van LG voor dit jaar.

LG G4 Stylus

Met de LG G4 Stylus wil LG een nog bredere groep mensen tot zich richten. De naam van het toestel geeft gelijk aan wat het toestel speciaal maakt; de meegeleverde stylus. Met dit pennetje kan de smartphone bediend worden. Handig, want de LG G4 Stylus heeft een groot beeldscherm van 5,7 inch.

LG heeft de LG G4 Stylus uitgerust met een vlotte 1.2 GHz quad-core processor en wordt daarbij ondersteunt door 1GB werkgeheugen. Het interne geheugen van 8GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Het maken van foto’s kan met de 13 megapixel camera en aan de voorzijde bevindt zich nog de 8 megapixel front-camera.

LG G4 Stylus

Ben je een intensieve gebruiker van je smartphone? De 3000mAh accu is verwisselbaar, waardoor je nooit zonder stroom hoeft te zitten. De LG G4 Stylus draait op Android 5.0 Lollipop en geeft je natuurlijk ook snel internet via 4G.

Zoals gezegd ligt de LG G4 Stylus vanaf nu in de winkel. De LG G4 Stylus is voor 349 euro te koop.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel