LG G4: zo verzorg je de leren achterkant

De lederen achterkant van de LG G4 vraagt om een goede ‘verzorging’. Wij geven je enkele tips om de lederen achterkant van de LG G4 zo mooi mogelijk te houden. Want je wilt natuurlijk wel dat het toestel over een aantal maanden nog steeds mooi is om naar te kijken, niet waar?

LG G4

De LG G4 ligt nu ruim twee weken in de winkel en is beschikbaar met een kunststof (plastic) of lederen achterkant. Momenteel is de LG G4 met een zwarte leren of een bruine leren achterkant te koop in Nederland. Om het leer van de G4 zo lang mogelijk mooi te houden hebben we LG gevraagd, hoe je het leer van het toestel zo mooi mogelijk kunt houden.

LG G4 leer bruin

Verzorging van het leer

Leer is een natuurproduct dat mee verandert met de tijd. Net zoals bij lederen schoenen, jassen, tassen en meubels kunnen vlekken, verkleuringen en krassen ontstaan in de loop van de tijd. LG adviseert de gebruiker van de LG G4 net zo zorgvuldig om te gaan met de lederen achterkant als met andere lederen producten.

LG G4 achterkant leer

Om de unieke, lederen achterkant van de LG G4 netjes te houden, hebben wij hieronder een aantal tips gezet. Hiermee zal het leer nog langer mooi blijven!

  • Vermijd contact met vocht (water, regen, zweet, drankjes), cosmetica (zonnebrand- of handcrème, bodylotion, lippenstift, zeep, tandpasta), etenswaren (vooral sojasaus, olie, mayonaise en ketchup) en scherpe objecten (zoals sleutels).
  • Als het leer nat wordt, niet wrijven maar met een droge en schone doek licht deppen. Het wordt absoluut afgeraden om het toestel op de verwarming, of in de zon te leggen.
  • Je kunt tijdelijk de lederen ‘backcover’ verwisselen met de meegeleverde kunststof achterkant. Handig als je bijvoorbeeld gaat sporten, koken of naar het strand gaat.
  • In de vakhandel zijn speciale middelen verkrijgbaar ter bescherming en verwijderen van vlekken. Raadpleeg altijd de aanwijzingen op de verpakking of vraag een vakman om advies.

Lees ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel