Key Plus: open apps met de LG volumetoetsen

Met de LG G4 en eerdere LG toestellen kan je snel apps openen met je volumetoetsen. Wanneer je de volume-toetsen naar boven twee keer indrukt, wordt QuickMemo+ geopend. Wil je een eigen gekozen app kiezen of een andere actie laten uitvoeren? Dan is daarvoor een handige app: Key Plus.

Key Plus

LG onderscheidt zich met de vormgeving van haar toestellen met de knoppen aan de achterzijde van het toestel. Met deze volumetoetsen kan je snel een applicatie openen zoals de camera. Jammer is dat je standaard niet een eigen gekozen applicatie kunt openen door twee keer op een toets te drukken. Tot vandaag. Vanaf nu is daar de app Key Plus, waarvoor je geen root nodig hebt.

Key Plus LG

Met de app Key Plus kan je een actie toewijzen aan de volumetoets. Helaas ondersteunt Android 5.0 Lollipop (en hoger) niet om de actie voor de onderste volumetoets aan te passen. Bij de LG G4 kan je bijvoorbeeld met deze toets direct de camera openen. Met de app kan je instellen dat je met de bovenste volumetoets bijvoorbeeld WhatsApp, Telegram of natuurlijk de DroidApp App direct wilt opstarten. Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de zaklamp met deze handeling te starten.

Key Plus is een handige applicatie die geschikt is voor de LG G4, LG G3 en LG G2. Je kan de applicatie via onderstaande button gratis downloaden uit de Play Store.

Bekijk ook: LG G4: 26 handige tips en trucs

Key Plus for LG G6,V20,G5,V10
Key Plus for LG G6,V20,G5,V10
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel