Camera LG G4 uitgelicht door fotograaf Colby Brown

LG heeft voor de promotie van de LG G4 de hulp ingeroepen van professioneel fotograaf Colby Brown. In de video legt de fotograaf uitgebreid de mogelijkheden uit van wat er mogelijk is met de camera van de LG G4: en dat zijn er heel wat.

LG G4 camera

De camera van de LG G4 is een van de key-features van het nieuwe vlaggenschip van LG. Er wordt gebruik gemaakt van de 16 megapixel camera en de f/1.8 lens. Opvallend is dat LG de G4 heeft voorzien van een kleurenspectrum-sensor, die er voor moet zorgen dat de kleuren in de foto nog realistischer worden vastgelegd. Eerder verscheen al een promo-filmpje van de LG G4 camera, waarin de kwaliteit van de camera geprezen wordt.

LG G4 display

Andere handige functies in de camera van de LG G4 is dat je compleet handmatig de instellingen kan aanpassen. Tevens worden bewogen foto’s verleden tijd dankzij de optische beeldstabilisatie. In de nieuwe video die LG heeft gepubliceerd licht professioneel fotograaf Colby Brown uitgebreid de mogelijkheden van de camera uit. Daarbij legt Brown ook uit welke instellingen je in welke situatie het beste kunt toepassen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel