‘LG voorziet LG G4 toch van snel opladen’

LG heeft bevestigd dat de LG G4 toch nog voorzien wordt van de mogelijkheid om het toestel snel op te laden. De techniek met de naam Qualcomm Quick Charge 2.0 zou oorspronkelijk niet in de LG G4 aanwezig zijn, maar dit lijkt nu toch anders te zijn.

LG G4 snel opladen

Over ruim 2,5 week ligt het nieuwe vlaggenschip van LG in de winkels: de LG G4. Het toestel werd eind april aangekondigd en viel daarbij vooral op door de leren achterkant. LG heeft het high-end toestel voorzien van een verwisselbare accu van 3000mAh, maar kon niet draadloos opgeladen worden. Ook werd verteld bij de aankondiging dat het toestel niet voorzien zou zijn van snelladen.

LG G4 snel opladen

De website Pocketnow zou vanuit LG een opmerkelijke bevestiging hebben gehad. De LG G4 krijgt toch de ‘Quick Charge’ ondersteuning om het toestel snel op te kunnen laden. In het verkooppakket van de LG G4 is een 1.8A lader te vinden, maar voor de ondersteuning verwacht de bron dat er nog een update uitgerold zal gaan worden.

De LG G4 ligt zoals gezegd vanaf 29 mei in de Nederlandse winkels. Het toestel moet de concurrentie aangaan met toestellen zoals de Samsung Galaxy S6 en de HTC One M9.

Lees ook:

bron Pocketnow

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel