LG Stylus 2 is eerste smartphone ter wereld met DAB+ ondersteuning

LG heeft in Parijs de eerste smartphone met DAB+-ondersteuning aangekondigd. Dankzij DAB+ op de LG Stylus 2 kan je overal, zonder kosten digitaal radio luisteren. DAB wordt gezien als de nieuwe standaard en moet FM-radio gaan opvolgen. Daarnaast zullen Nederland en België tot de eerste landen behoren waar de LG Stylus 2 beschikbaar zal zijn.

LG Stylus 2 DAB+

De LG Stylus 2 is geen onbekende smartphone. Voor de start van het Mobile World Congress werd de LG Stylus 2 al aangekondigd. Toch is er iets speciaals aan de opvolger van de LG G4 Stylus. Het toestel wordt namelijk voorzien van ondersteuning voor digitale radio; DAB+. Het is hiermee de eerste smartphone ter wereld die deze ondersteuning heeft. De chipset in de telefoon ondersteunt digitale radio en dankzij de speciale applicatie kunnen ook omroeporganisaties hun eigen apps ontwikkelen om internetdiensten te combineren met digitale radio.

LG Stylus 2 DAB+

DAB+ geeft gebruikers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot meer radiozenders dan via FM. Ook DAB+ is kosteloos te gebruiken en zorgt voor een betere audiokwaliteit. Het moet de analoge FM-radio gaan vervangen op termijn. LG levert de Stylus 2 met DAB+ als eerste uit in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Noorwegen en Australië.

Verder is de LG Stylus 2 een uitgebreide smartphone met een 5,7 inch HD-display, een 1.2 GHz quad-core processor, een 13 megapixel camera en Android 6.0 Marshmallow. Wanneer we het toestel kunnen verwachten is nog niet bekend. Ook een prijs van de LG Stylus 2 is door LG nog niet vrijgegeven. Via onderstaande button vind je alle informatie over het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel