LG Stylus 2: opvolger van G4 Stylus wordt gepresenteerd op MWC

Op het Mobile World Congress in Barcelona volgende week zal LG flink uitpakken. Gisteren deed het bedrijf al de LG X-serie uit de doeken en nu wordt het portfolio van de Koreaanse fabrikant verder uitgebreid met de LG Stylus 2. Natuurlijk zullen we dit weekend ook de LG G5 eindelijk in volle glorie gaan zien. De LG Stylus 2 zal de LG G4 Stylus opvolgen, dit toestel liet de consument vaak links liggen.

LG Stylus 2

Gisteren liet LG weten dat we tijdens het Mobile World Congress niet alleen de LG G5 zullen zien, maar ook de LG X-serie. Vandaag heeft LG bekend gemaakt dat we ook een andere nieuwe smartphone zullen gaan zien van hen; de LG Stylus 2. De LG Stylus 2 zal de LG G4 Stylus opvolgen die in Nederland nooit echt voet aan de grond kreeg. De premium-functies op de smartphone moeten verkrijgbaar zijn voor de prijs van een mid-end smartphone, zo bericht LG.

LG Stylus 2

Pen

Zoals de naam al aangeeft kan de LG Stylus 2 bediend worden met een pennetje (stylus). De pen is voorzien van een nano-gecoate pin die zorgt voor een verbeterde nauwkeurigheid. Daarnaast zijn er speciale functies beschikbaar die het gebruik van de pen nog prettiger maken. Met Pen Pop kan automatisch een app gestart worden als de stylus uit de houder wordt gehaald. Tevens kan de Stylus 2 je een notificatie (Pen Keeper) geven als de pen zich niet in de houder bevindt en je het toestel beweegt. Een andere functie is dat er geschreven kan worden met de pen alsof het een vulpen is.

Specificaties

Het scherm van de LG Stylus 2 is 5,7 inch groot en heeft een HD-resolutie. Voor het maken van foto’s is er een 13 megapixel camera en een 8 megapixel front-camera. De 3000 mAh accu is verwisselbaar en het toestel wordt aangedreven door een 1.2 GHz quad-core processor. Naast het 1,5 GB RAM-geheugen is er 16GB interne opslagruimte wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. De LG Stylus 2 zal uitgeleverd worden met de nieuwste Android-versie; Android 6.0 Marshmallow.

Wanneer we het toestel in Nederland kunnen verwachten, heeft LG nog niet bekend gemaakt. Ook is een prijs voor het toestel nog niet naar buiten gebracht. Zodra hier meer over bekend is, lees je dit uiteraard op DroidApp.

Via onderstaande button kom je op onze LG Stylus 2 pagina. Hier vind je alle berichten rondom het toestel en alle specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel