LG G5 teaser onthult handige feature: Always On-display

LG heeft een teaser naar buiten gebracht van de LG G5, die over anderhalve week wordt aangekondigd. Het toestel zal beschikken over een Always On-display. Eerder gebruikte Motorola deze schermtechnologie al. Maar wat is er nou zo handig aan Always On?

LG G5 Always On-display

Op 21 februari zal LG de nieuwe LG G5 aankondigen, de opvolger van de LG G4. In een officiële teaser die door de fabrikant is gepubliceerd zien we een glimp van het toestel. De hoeken zijn ronder bij de G5 dan bij de G4 en we zien de nieuwe functie; Always On-display.

LG G5 Always-On display

Motorola paste iets soortgelijks al eerder toe bij bijvoorbeeld de Moto X Play. Het scherm laat notificaties en meldingen zien met het daarbij horende icoontje. Dankzij het Always On-display krijg je direct inzicht in de notificaties en de tijd.

De verwachting is dat LG voor de LG G5 een LCD-display zal gaan gebruiken. Dit is opvallend omdat hiervoor het hele scherm geactiveerd moet gaan worden. Bij AMOLED-schermen is dit niet het geval en kan elke pixel individueel aangestuurd worden zodat er minder accu verbruikt wordt. Op 21 februari zullen we definitief te weten komen hoe LG dit met de LG G5 aan gaat pakken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel