LG geeft bevestiging aankondiging LG G5

In Barcelona zal LG inderdaad op 21 februari de LG G5 presenteren. Stiekem wisten we het al, maar nu heeft LG officieel haar bericht de deur uit gedaan. Op deze dag is LG echter niet de enige met een grote aankondiging; ook Samsung en Huawei zitten met een persconferentie op de proppen.

LG G5 aankondiging

De LG G5 zal op 21 februari om 14:00 uur aangekondigd gaan worden op de dag voor het Mobile World Congress. Onlangs deed LG al een bericht de deur uit met een uitnodiging voor de pers, maar nu is ook definitief om welk toestel het gaat. Dit doet het bedrijf door middel van een bijzondere teaser.

aankondiging lg g5

Welke specificaties we precies gaan zien bij de LG G5 is nog niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk gaat het toestel beschikken over een Snapdragon 820 processor, 3GB RAM-geheugen en een interessant Magic Slot. Alle details zullen we te weten komen op 21 februari. Op die dag zullen ook Huawei en Samsung hun toestellen aankondigen. Bij Samsung zal het gaan om de Samsung Galaxy S7, bij Huawei vermoedelijk om de Huawei P9.

Natuurlijk zal DroidApp je op de hoogte houden van alle nieuwtjes.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel