‘Huawei P9 krijgt totaal ander uiterlijk met fysieke home-button’

Huawei zou de Huawei P9 een ander uiterlijk geven dan de Huawei P8. Mogelijk wil het Chinese merk voortborduren op het succes van Samsung en het toestel voorzien van een fysieke home-button. Ook HTC kwam met de HTC One A9 al met een soortgelijk design. Eerder werden al andere interessante details bekend over de Huawei P9.

Huawei P9

De opvolger van de Huawei P8, de Huawei P9, moet er heel anders uit gaan zien dan zijn voorganger. Naar verwachting zal tijdens het Mobile World Congress eind februari de Huawei P9 aangekondigd gaan worden. Het is ook mogelijk dat later, in maart, het toestel te zien zal zijn.

Een Chinese website heeft nu schetsen naar buiten gebracht van het vermoedelijke ontwerp van de Huawei P9. Hierop is te zien dat het toestel een fysieke home-button krijgt en dat het toestel ronder van vorm is. Het is goed mogelijk dat de Huawei P9 als eerste in de P-serie een vingerafdrukscanner krijgt. Dat zou ook betekenen dat de vingerafdrukscanner niet meer aan de achterkant zit (zoals bij de Huawei G8) maar aan de voorkant.

Huawei P9 schets

De Huawei P9 zou volgens de eerdere berichten gaan beschikken over 6GB RAM-geheugen en krijgt waarschijnlijk een 5,2 inch display. Onder de motorkap zou zich een Kirin 950 processor bevinden en een 3000 mAh accu. Wanneer er meer bekend is over de Huawei P9, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel