‘Huawei P9 krijgt enorm werkgeheugen van 6GB’

De opvolger van de Huawei P8 wordt ongetwijfeld de Huawei P9, die we dit jaar zullen gaan zien. De nieuwste berichten hebben het over een enorm werkgeheugen voor de Huawei P9. Het RAM-geheugen van het toestel zou meer bedragen dan een doorsnee laptop.

Huawei P9

Huawei zal dit jaar de Huawei P9 aankondigen. Dit toestel zal de Huawei P8 opvolgen, wat momenteel het vlaggenschip is van Huawei. Naar verwachting zal de Huawei P9 in maart gepresenteerd worden, maar de kans is aanwezig dat het toestel al eerder aan het publiek wordt getoond.

Huawei P9 RAM

Drie varianten

Er zullen volgens de laatste geruchten drie varianten uitgebracht worden van de Huawei P9. De Huawei P8 verscheen ook in drie varianten, waarvan er twee (de Huawei P8 en Huawei P8 Lite) naar Nederland kwamen. De Huawei P9 Lite zou naar verluidt beschikken over een 5,0 inch beeldscherm met 4GB RAM-geheugen. De Huawei P9 Max zou een 6,8 inch display krijgen met 6GB RAM-geheugen. De ‘normale’ Huawei P9 krijgt een 5,2 display met eveneens 6GB aan werkgeheugen.

Ook wordt verwacht dat de Huawei P9 de snelle Kirin 950 processor krijgt. Andere berichten die naar buiten zijn gebracht spreken over een 13 megapixel camera. Wanneer er meer bekend is over de Huawei P9, dan lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel