‘LG gooit design G-serie met de LG G5 helemaal om’

LG zal de LG G5 er heel anders uit gaan laten zien dan de eerdere toestellen uit de G-reeks van LG. De LG G5 zal op 21 februari aangekondigd worden en moet de strijd aan gaan met de Samsung Galaxy S7. Eerder doken er al interessante details op over de LG G5, maar er is meer informatie nu beschikbaar over het toestel.

LG G5 design

De vormgeving van de LG G-serie, waartoe ook de LG G5 zal behoren, zal er met de komst van het nieuwe vlaggenschip anders uit gaan zien. Volgens nieuwe berichten gooit LG de vormgeving van de LG G5 flink om. De randen langs het scherm zullen veel dunner zijn, waardoor de ruimte aan de voorkant vooral bedoeld is voor het scherm. De LG G5 zal 149,5 millimeter lang zijn, 73,9 millimeter breed en 8,2 millimeter dik, zo blijkt uit nieuwe renders. Het huidige vlaggenschip, de LG G4, meet 148,9 x 76,1 x 6,3-9,8 millimeter.

LG-G5 render design

Wat eerder al duidelijk werd, is dat de knoppen niet langer meer aan de achterzijde zijn te vinden van het toestel. De volumetoetsen zullen aan de zijkant van de LG G5 geplaatst zijn. Aan de achterzijde bevindt zich verder een vingerafdrukscanner (zoals we die zagen bij de Nexus 5X en Nexus 6P), de camera, de flitser en de sensor voor de laser-autofocus. Ook zou aan de onderzijde van het toestel de LG G5 voorzien zijn van de mogelijkheid om de accu te verwisselen. Tevens zal de LG G5 vervaardigd zijn uit metaal.

LG zal op 21 februari de LG G5 presenteren, de dag voor het Mobile World Congress. Natuurlijk lees je alles over dit toestel en andere toestellen terug op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel