LG begint maandag met uitrol Oreo voor LG G6; daarna voor G5 en V20

Eindelijk is er vanuit LG duidelijkheid over wanneer de update naar Android 8.0 Oreo uitgerold wordt naar de LG G6. De uitrol hiervan zal aankomende week starten. Ook is er nieuws voor de bezitters van de LG G5 en V20.

Oreo voor LG G6 op komst

De gebruikers van de LG G6 hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk weten we wanneer het toestel de update krijgt naar Android 8.0 Oreo. Aankomende maandag zal de Koreaanse fabrikant starten met de verspreiding van Android 8.0 Oreo voor de G6. Zo’n twee weken geleden begon LG in Nederland met het uitrollen van de update voor de LG V30.

LG G6 Oreo

LG geeft ook meer informatie over de andere toestellen die de update krijgen. De update zal ‘daarna’ beschikbaar komen voor de LG G5, het vlaggenschip uit 2016, en de LG V20. Over de LG G5 SE wordt niks gezegd. De blogpost heeft betrekking op de Koreaanse markt, het zou dus wellicht nog wat langer kunnen duren voordat de update in Europa beschikbaar is.

Zodra er meer bekend is over de uitrol van updates, houden we je uiteraard op de hoogte. LG geeft aan dat dit de eerste stap is voor een verbeterd updatebeleid; met dank aan het nieuwe LG Upgrade Center.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel